Директор приватного підприємства із Локачинського району шукає робітників

11 Лютого 2019, 18:03
Зустріч 948
Зустріч

Фахівці Локачинської районного центру зайнятості обговорили співпрацю з директором приватного підприємства «Захід» Василем Гуменюком. 

Підприємство призупинило свою діяльність в грудні минулого року, у зв’язку з погодніми умовами, а вже ранньою весною планує відновити виробництво цегли, – інформує Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

«Для виробничого процесу нам потрібно понад 50 осіб за професіями: садчики,знімачі –укладальники, підсобні робітники, мельники мінеральної сировини,електрики. Значну частина персоналу плануємо укомплектувати саме з допомогою служби зайнятості» – повідомив керівник. 

Читайте також: На Локачинщині попередили про відповідальність за належне оформлення трудових відносин.

В свою чергу, заступниця начальника відділу надання соціальних послуг Локачинської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Яцюк ознайомила роботодавця з рядом нових електронних сервісів, що використовує на сьогодні служба зайнятості при наданні послуг працедавцям, а саме скайп-бесіда, можливості електронного кабінету, що не тільки ефективні, а й значно скорочують використання так всім дорогого нам робочого часу. Ознайомила із професійно-кваліфікаційним складом пошукачів роботи районної служби зайнятості.

Як один не менш ефективних методів адаптації на робочому місці, роботодавцю представили переваги тимчасової зайнятості безробітних – участь у роботах тимчасового характеру.

Нагадаємо: У Локачах розповідали про переваги військової служби за контрактом.

Як результат заходу, роботодавцем подано понад 20 вакансій підсобних робітників для участі у роботах тимчасового характеру. З

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024