Ще одному роботодавцю Локачинщини розповіли про переваги служби зайнятості

12 Лютого 2019, 11:30
робота 875
робота

З метою налагодження ефективної співпраці служби зайнятості з потенційним роботодавцем, провели робочу зустріч з приватним підприємцем Русланом Павлюком.

Основним видом діяльності приватного підприємця є роздрібна торгівля м´ясом і м'ясними продуктами в спеціалізованих магазинах, – пише Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

Під час зустрічі Руслан Леонідович ознайомився з переліком послуг, які надає служба зайнятості роботодавцям,

Основним питанням зустрічі стало укомплектування штату необхідними кадрами, організація професійного навчання безробітних на замовлення роботодавця, проходження стажування безпосередньо на робочому місці та особливу увагу акцентовали на можливість організації робіт тимчасового характеру. Одним із механізмів щодо сприяння роботодавцям у створенні нових робочих місць – щомісячна компенсація фактичних витрат у розмірі єдиного соціального внеску (ЄСВ) при працевлаштуванні безробітних на нові робочі місця.

Ці послуги корисні не лише роботодавцям, а й шукачам роботи, оскільки стимулюють роботодавців не тільки створювати нові робочі місця, а й офіційно оформлювати трудові відносини, платити працівникам легальну заробітну плату та надавати соціальні гарантії.

Після проходження стажування безпосередньо на робочому місці у приватного підприємця Ірина Мороз працевлаштовалася на постійне місце роботи на посаду продавця продовольчих товарів, з умовою відшкодування роботодавцю компенсації єдиного соціального внеску. 
 

Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024