На Ківерцівщині реорганізують заклади позашкільної освіти

13 Лютого 2019, 16:46
На Ківерцівщині реорганізують заклади позашкільної освіти 921
На Ківерцівщині реорганізують заклади позашкільної освіти

У Ківерцівській РДА відбулася нарада, де обговорили реорганізацію позашкільних закладів.

Про це повідомляють на сайті Ківерцівської РДА.

12 лютого учасники наради обговорили заходи щодо забезпечення своєчасної виплати заробітної плати, впорядкування штатної чисельності, з метою приведення її у відповідність до наявного фінансового ресурсу, передбаченого у бюджеті на 2019 рік. 

Зокрема, реорганізація передбачає злиття усіх позашкільних гуртків в один Центр позашкільної освіти. Директори поінформували про процедуру реорганізації Ківерцівського районного центру дитячої та юнацької творчості, Ківерцівського районного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді, Ківерцівської районної станції юних туристів та фінансування Центру позашкільної освіти після його утворення.

Присутні озвучили свої пропозиції щодо першочергових заходів з економії бюджетних коштів, оптимізації видатків та обговорили ряд актуальних фінансових питань.

Після проведеної наради голова райдержадміністрації Валерій Ткачук доручив керівникам установ, що реорганізуються, привести штатні розписи у відповідність до виділених асигнувань та погодити їх з відділом освіти.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024