Луцьк отримав медичну субвенцію від Жидичинської ОТГ

13 Лютого 2019, 15:49
Фото ілюстративне 898
Фото ілюстративне

Між Жидичинською ОТГ та Луцьком налагоджується співпраця, відтак представники сільської ради вирішили делегувати виконання повноважень щодо надання медичних послуг вторинного рівня комунальним підприємствам охорони здоров’я м. Луцька та передати кошти медичної субвенції у вигляді міжбюджетного трансферту в обсязі мільйон 800 тисяч гривень Луцькій міській раді.

Про це інформує Волинське РВ Асоціації міст України та  Офіс реформ.

Нещодавно на сесії міської ради субвенцію на умовах договору про міжбюджетний трансферт прийняли у міський бюджет. Про це Офісу реформ Волинського РВ АМУ повідомили в Управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради.

Відповідно до пріоритетів надання вторинної медичної допомоги мешканцям Жидичинської ОТГ управлінням охорони здоров’я Луцької міської ради, як головний розпорядник бюджетних коштів, розподілило субвенцію між КП «Луцька міська клінічна лікарня», КП «Луцький клінічний пологовий будинок», КП «Луцька міська дитяча поліклініка», КП «Луцький центр первинної допомоги» та КП «Луцький центр первинної допомоги №2».

В управлінні охорони здоров’я Луцької міської ради відбулась нарада за участі представників управління, Жидичинського сільського голови Галини Матвіюк і завідувачки Жидичинської лікарської амбулаторії загальної практики сімейної медицини Світлани Осіюк.

На нараді обговорили питання співпраці, укладання угод із вищезазначеними комунальними підприємствами та узгодили алгоритм подальших спільних дій.

Така ініціатива територіальної громади дозволить її мешканцям отримувати доступну та якісну медичну допомогу на високому рівні у комунальних підприємствах Луцька.

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024