Студентам Шацького лісового коледжу показали, як переробляють деревину

14 Лютого 2019, 12:05
Фото ілюстративне 1020
Фото ілюстративне

Студенти другого та третього курсів бухгалтерського відділення Шацького лісового коледжу ім. В. В. Сулька ознайомилися з діяльністю ДП «Володимир-Волинське ЛМГ».

Виїзний навчальний семінар відбувся на базі  лісопромислового комплексу. Його начальник Роман Степасюк провів розширену екскурсію виробничими приміщеннями лісопромислового комплексу. Студенти на власні очі змогли побачити, як переробляється деревина, - повідомляє сайт Волинського ОУЛМГ.

Виробничі потужності ДП «Володимир-Волинське ЛМГ» великі, адже щорічно підприємством переробляється понад 25 тис. куб. м деревини. Майбутні працівники лісової галузі мали змогу подивитися, як деревина поступає до цехів переробки, розпилюється та отримується пилопродукція, яку потім висушують у спеціальних сушильних камерах.


 

Студенти із зацікавленням спостерігали за усіма виробничими процесами. Багато було запитань, адже вихованці лісового коледжу добре усвідомлюють, що багатьом із них уже за декілька років доведеться долучитися до великої команди працівників лісової галузі.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024