На Волині безробітних проінформували про можливості професійного навчання

15 Лютого 2019, 17:33
На Волині безробітних проінформували про можливості професійного навчання 1009
На Волині безробітних проінформували про можливості професійного навчання

З метою обговорення перспектив розвитку громади у 2019 році, 14 лютого фахівці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості відвідали Дубечненську об’єднану територіальну громаду.

Спеціалісти розповіли про сучасні електронні сервіси служби зайнятості: порядок реєстрації за допомогою «електронної черги», електронний кабінет роботодавця та безробітного, складання відеорезюме, можливості проведення скайп - співбесід безробітного з роботодавцем. Також проінформували незайняте населення про актуальні вакансії, можливість отримання ваучера на навчання. Про це йдеться на сторінці Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості.

В.о. директора Старовижівської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Тетяна Гаврилюк звернула увагу на важливість підтримки та розвитку малого і середнього бізнесу, що може призвести як до наповнення місцевого бюджету, так і до підвищення рівня благополуччя громади в цілому.

Обговорили можливість долучення жителів громади до участі у проекті по створенню сімейних молочних ферм з компанією «Укрмілкінвест».

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024