Куди пішли кошти з «Теплої іграшки надії»

15 Лютого 2019, 12:30
благодійна акція «Тепла іграшка надії» 1149
благодійна акція «Тепла іграшка надії»

П’ята благодійна акція «Тепла іграшка надії», за підтримки генерального партнера торгово-розважального центру ПортCity та незмінного партнера Палацу учнівської молоді, відбулася у Луцьку.

Як повідомляють організатори, завдяки сотням людей з різних куточків України вдалося зібрати понад 78 тисяч гривень. Усі кошти перерахували Благодійний Фонд «СТОПРАК», який опікується дітками, які хворіють на онкологічні захворювання.

Як повідомили у фонді, вирішили, що кошти, виручені під час акції «Тепла іграшка надії», витратять на пацієнтів Онкогематологічного центру, які мають пухлини головного мозку. Таких діток наразі троє. Лікування пухлин голови дуже важке і дороговартісне. Основний препарат – «Темомедак», вартість якого понад 4000 тисячі гривень за одну упаковку. Частину препаратів вже замовили і незабаром передадуть в обласну дитячу лікарню. Також на решту коштів замовили переферичних катетерів у кількості 200 штук та голок для спинномозкових пункцій у кількості 100 штук.

Організатори подякували усім, хто долучився до благодійності та зазначили, що цьогоріч іграшок було неймовірно багато, тож їх продаватимуть й наступного року, під час уже шостої акції.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024