У Ратному говорили про підвищення зарплат

16 Лютого 2019, 11:28
Ратне: говорили про підвищення зарплат 878
Ратне: говорили про підвищення зарплат

У Ратнівській РДА говорили про підвищення зарплат та заборгованость зі сплати єдиного соціального внеску й платежів до ПФУ.

Перший заступник голови райдержадміністрації, голова робочої групи Євген Савлук провів спільне засідання міжвідомчої робочої групи з питань забезпечення реалізації рішень, спрямованих на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат.

На засіданні розглянули питання про вжиті заходи щодо підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині мінімальної заробітної плати та про стан погашення заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного соціального внеску.

Начальник Ратнівського відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій Сторовижівського ОУПФ України Волинської області Лариса Заліпа проінформувала про вжиті заходи спрямовані на підвищення рівня оплати праці та дотримання норм законодавства в частині виплати мінімальної заробітної плати і погашенню заборгованості з платежів до Пенсійного фонду України.

Начальник Ратнівського управління ГУ ДФС у Волинській області Ірина Савелькіна проінформувала про кожного боржника серед юридичних осіб, пояснила причину виникнення великої кількості боржників із ЄСВ серед фізичних осіб підприємців. Окремо зупинилась на заходах, які проводяться з метою погашення заборгованості з єдиного соціального внеску.

На засіданні заслухали пояснення шести роботодавців із приводу недотримання законодавства в частині мінімальної заробітної плати, та двох роботодавців – боржників із ЄСВ та пільгових пенсій.

На засіданні комісії та робочої групи прийняли відповідні рішення.

Рекомендували Старовижівському ОУ ПФУ, Ратнівськоу управлінню ГУ ДФС у Волинській області продовжити роботу щодо підвищення рівня заробітної плати найманих працівників та щодо дотримання державних мінімальних гарантій, а також вжити всі можливі заходи щодо погашення заборгованості зі сплати єдиного соціального внеску та платежів до ПФУ.

Читайте такожРатнівчанам на замітку: як жителям району платитимуть за вихідні та лікарняні

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024