Юні ковельські дипломати записали відео-звернення до Ілона Маска

16 Лютого 2019, 16:24
Ілон Маск 899
Ілон Маск

Юна дипломатка з Ковеля Марійка Мовчан записала відео-звернення до відомого американського винахідника, інвестора та мільярдера Ілона Маска.

Про це повідомляє Благодійна організація «Позитивна взаємодія».

У відео Марійка розповідає, що їй 14 років і живе у Ковелі. Як засновниця благодійної організації вона допомагає дітям з «особливими потребами» змінювати своє повсякденне життя на краще і реалізовувати свої мрії.

«Що важче зробити – полетіти на Марс чи приїхати в місто Ковель в Україну для того, щоб підтримати сиріт, дітей, які живуть важким життям? Що важливіше – дивитися на Марсіанів чи звертати увагу на сиріт, які вже потребують вашої уваги і допомоги», – такі питання порушив перед Ілоном Маском керівник Благодійного фонду «Позитивна взаємодія» Віктор Мовчан.

«Містер Маск, ми запрошуємо Вас до України в місто Ковель допомагати дітям», – мовить Павло Мовчан, один із засновників Благодійного фонду «Позитивна взаємодія».

«Відвідавши Марс, ви залишите значний вплив у розвитку нашої Сонячної системи та у її вивченні але приїхавши в Ковель і відвідавши людей, які дійсно потребують вашої допомоги, ви зробите значний, величезний крок в історії благодійності України», – йдеться у відео.

Закликавши Ілона Маска долучатися до благодійної діяльності і змінювати наш світ.

Читайте також:

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024