У Ківерцівському центрі зайнятості презентували проект зі створення сімейних молочних ферм

18 Лютого 2019, 18:01
У центрі зайнятості презентував проект зі створення сімейних молочних ферм / Фото ілюстративне 1277
У центрі зайнятості презентував проект зі створення сімейних молочних ферм / Фото ілюстративне

Аграрії Ківерцівщини взяли участь в презентації проекту зі створення сімейних молочних ферм.

Про це повідомляють на сайті Ківерцівської РДА.

В рамках реалізації Агропроекту «Територія майстерності» в Ківерцівському центрі зайнятості 14 лютого відбулася зустріч представників «Укрмілкінвест» та власників особистих селянських господарств, які утримують три і більше корів. «Укрмілкінвест» презентувала проект створення сімейних молочних ферм із залученням власних коштів та коштів канадського уряду та роблять акцент на розвиток галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій, засновник Кластеру «Натуральне молоко».

У заході взяяла участь Наталія Дідич – головна спеціалістка відділу агропромислового розвитку управління інвестицій, інфраструктури та агропромислового розвитку райдержадміністрації, яка розповіла про фінансову підтримку особистих селянських господарств району з місцевого та державного бюджетів у 2019 році.

Захід пройшов у формі діалогу. Зацікавлені учасники виявили бажання відвідати 22 лютого одну з успішних сімейних молочних ферм на території Рівненської області, створену за допомогою ТОВ «Укрмілкінвест».




Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024