Як у Ратному вчили започатковувати власний бізнес

19 Лютого 2019, 15:17
У Ратному вчили започатковувати власний бізнес 1068
У Ратному вчили започатковувати власний бізнес

У Ратному для безробітних ратнівчан, які зацікавилися організацією підприємницької діяльності за сприянням служби зайнятості, відбувся семінар «Як розпочати свій бізнес?».

Захід ппровели у понеділок, 18 лютого. Про це повідомляють на сторінці Ратнівської районної філій Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Під час заходу присутім розповіли, що одним із шляхів вирішення проблеми працевлаштування є самозайнятість, яка надає можливість раціонально використовувати свій професійний потенціал та займатися улюбленою справою.

Безробітні ознайомились із тенденціями ринку праці району та області, перспективами розвитку підприємництва в регіоні, з різноманітними бізнес-ідеями.

Згодом учасники семінару детальніше дізналися про порядок започаткування власної справи, її переваги та складності для того, щоб допомогти прийняти правильне рішення і обміркувати наступні кроки. За допомогою тестування «Який з вас бізнесмен?» присутні мали можливість проаналізувати власні особистісні та професійні уміння в організації бізнесу, якості успішного підприємця. 

Читайте також: Ратнівщина: як фахівці служби зайнятості допомагали школярам обрати майбутню професію

Учасники заходу проходять тестування
Учасники заходу проходять тестування

Під час заходу
Під час заходу

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024