Селянам Старовижівщини розповіли про перспективу створення сімейних молочних ферм

20 Лютого 2019, 11:05
1109

В рамках реалізації Агропроекту «Територія майстерності» фахівці районної філії провели зустріч сільських жителів з представниками компанії «Укрмілкінвест», які є засновниками кластеру «Натуральне молоко».

Метою проекту є реалізація на Волині досвіду створення сімейних ферм в галузі молочного тваринництва з використанням сучасних технологій. До участі у заході також долучилась головний спеціаліст відділу інвестицій та регіонального розвитку Альона Дичка.

«Ми пропонуємо підтримку тим, хто хоче відкрити власну міні-ферму від 10 голів. Ми хочемо залучити молодь до роботи, підвищити добробут селян. «Укрмілкінвест» має фінансову можливість сприяти будівництву або реконструкції ферм, придбанню обладнання та великої рогатої худоби, а також забезпечувати консультативний супровід. В кінцевому підсумку досягти того, щоб сімейні ферми виробляли і продавали молоко з обопільною вигодою», – проінформувала Наталія Немеришина.


 

Організатори зазначають, що захід був цікавий та корисний, ця інформація зацікавила сільських жителів та вони щиро сподіваютьсна подальшу співпрацю.


 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024