У Рожищенському районі селян агітували створювати сімейні молочні ферми

22 Лютого 2019, 12:21
У Рожищенському районі селян агітували створювати сімейні молочні ферми 902
У Рожищенському районі селян агітували створювати сімейні молочні ферми

У Ворончині Рожищенського району представники компанії «Укрмілкінвест», що є засновником кластеру «Натуральне молоко», презентували власникам сімейних родинних ферм проект створення молочної ферми.

Про це повідомляють на сайті Рожищенськоїї РДА.

У заході також взяли участь заступник директора Рожищенської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Наталія Стащук та начальник відділу земельних відносин, екології та розвитку сільських територій управління регіонального розвитку райдержадміністрації Володимир Нікітін.

Представник компанії «Укрмілкінвест» проінформувала власників особистих селянських господарств про суть проекту та основні напрями підтримки: фінансове сприяння на будівництво ферми, придбання обладнання, придбання ВРХ (племінних корів), забезпечення консультативного супроводу юридичної сторони.

До слова, проект «Створення сімейних ферм» розпочав роботу з 2017 року на території Рівненської та Хмельницької областей. У перспективі ТзОВ «Укрмілкінвест» має намір на Волині реалізувати успішний досвід створення сімейних молочних ферм із залученням власних коштів та коштів канадського уряду. Компанія пропонує фінансові інвестиції в обладнання, велику рогату худобу, будівельні роботи та постійний супровід після відкриття ферми. Після подання заявки організатори проекту проводять ретельне вивчення можливостей та серйозності намірів кандидатів.

Читайте також: Як працює молочна карусель на волинській сучасній фермі

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024