«Національний Корпус» випустив заяву щодо звинувачень ковельских комунальників

02 Березня 2019, 11:28
Представники «Національного Корпусу» 14 лютого на слуханні про підвищення тарифів на комунальні послуги 864
Представники «Національного Корпусу» 14 лютого на слуханні про підвищення тарифів на комунальні послуги

«Національний Корпус» опублікував офіційну відповідь колективам РЖКП №1 та РЖКП №2.

 Заяву оприлюднили на сторінці ковельського осередку «Національного Корпусу» у Facebook.

На сорок восьмій сесії Ковельської міської ради, яка відбулася 28 лютого, представниця трудових колективів РЖКП №1 та РЖКП №2 озвучила недостовірні звинувачення та претензії на адресу місцевого осередку «Національного Корпусу». Про це заявляють активісти у зверненні.

Представників «Національного Корпусу» звинуватили у блокуванні громадських слухань, тиску на працівників та протидії підняттю заробітної плати працівникам комунальних закладів.

Далі подаємо звернення без змін:

«Жодна з претензій не була підтверджена, або взагалі кардинально відрізнялась від заяв нашого Руху.

Ми впевнені, що зацікавлені люди навмисно намагаються створити конфліктну ситуацію між жителями, громадськими активістами, яким небайдужі ці питання, та працівниками РЖКП. Тому вважаємо за потрібне вкотре пояснити позицію НацКорпусу щодо даного питання, з метою уникнення пліток, спекуляцій та брехні:

  • Ми повністю підтримуємо підняття заробітної плати працівникам РЖКП, та навіть їх преміювання за відмінне виконання посадових завдань.
  • На жаль, значна частина послуг, за яку платять ковельчани просто не виконується. ( Щоденне вологе прибирання, протирання підвіконь, прибирання в підвалах та на дахах і т.д.) Тому ми вважаємо за необхідне переглянути цей список та встановити достойну оплату за послуги, які надаватимуться якісно.
  • На громадських слуханнях ми були присутні, проте жодного блокування не відбувалося, адже всі охочі могли легко заходити та виходити з приміщення.

Закликаємо ковельчан та працівників не піддаватися маніпуляціям та пам’ятати, що Національний Корпус – сила, яка завжди відстоює інтереси громадян», – йдеться у заяві.

Читайте також:

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024