Ковельські комунальники дорікнули місцевим «укропівцям» Швейцарією

02 Березня 2019, 10:42
Ковельські комунальники дорікнули місцевим «укропівцям» Швейцарією  / Фото ілюстративне 903
Ковельські комунальники дорікнули місцевим «укропівцям» Швейцарією / Фото ілюстративне

Комунальники критикували ковельський «УКРОП» в ситуації з вузлової лікарнею, згадавши Швейцарію, де проживає їхній волинський лідер, голова обласної ради Ігор Палиця.

На сесії Ковельської міської ради депутатка від «Батьківщини» Олена Клімашевська передала слово для виступу представниці РЖКП № 2, яка розповіла про необхідність підняття тарифів і розкритикувала «Національний Корпус» та «УКРОП», сказавши, що «укропівці», переживаючи за ковельчан, призводять до дестабілізації роботи комунальних підприємств. За її словами Ковель вже має подібний приклад такого «піклування»: вузлову лікарню, яку обіцяли не просто зберегти, а зробити її за рівнем швейцарської клініки.

«Проте, гучні гасла не мають нічого спільного з реальністю. Що ми маємо на сьогодні? Структуру без стабільного фінансування, руйнацію приміщень, звільнення медпрацівників», – наголосила комунальниця.

Від імені обох РЖКП вона звернулася до «УКРОПу» з проханням не створювати соціальну напругу в колективах, не підбурювати мешканців міста до протестів, а розібратися в ситуації та підтримати самих комунальників, які важкою працею заробляють собі на хліб та дбають про чистому і порядок у місті.

Читайте також:

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024