«Адреналін Сіті» кличе жінок на картинг

05 Березня 2019, 13:20
«Адреналін Сіті» кличе волинянок на картинг 3343
«Адреналін Сіті» кличе волинянок на картинг

Картинг-центр «Адреналін» запрошує жінок сьогодні, 5 березня, відчути драйв та сісти за кермо.

Вівторок – жіночий день, пільгова ціна – лише 80 грн. Про це інформують у КРЦ «Адреналін Сіті».

Картинг-центр «Адреналін» – це перший у Луцьку критий картодром із трасами для дорослих та дітей. У наявності 15 швидкісних одномісних, двомісний карт, два дитячі карти.

Траса обладнана системою хронометражу, яка фіксує проходження кола до 1/100 секунди, фіксує найкращий час проходження кола, швидкість руху картів, кількість кіл, рейтинг учасників. При проектуванні траси були враховані особливості аматорського картингу, адаптовані швидкісні прямі і круті повороти, а також прийняті необхідні заходи безпеки.

«Якщо ви не уявляєте свого життя без швидкості, драйву та адреналіну, тоді вам сюди! Картинг дозволить вам відчути себе учасником цього ралі. Приходьте всією родиною та отримайте море задоволення і величезний заряд позитивних емоцій від швидкості, їзди на першокласних картах і професіоналізму наших інструкторів, які допоможуть освоїти цей захоплюючий вид спорту.

І пам’ятайте: рекордсмен «Формули-1» Міхаель Шумахер, який сім разів вигравав титул чемпіона автогонок, як і більшість гонщиків, починав кар’єру в картингу», – переконують у КРЦ «Адреналін Сіті».

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024