Лучан запрошують на кіно у «Premier City»

07 Березня 2019, 14:32
лучан запрошують дивитися кіно 1118
лучан запрошують дивитися кіно

У кінотеатрі «PremierCity» запрошують на не лише покази прем’єрних кінострічок, а й неординарну зустріч з головним героєм мультфільму «Королівський Коргі».

Про це повідомляють у торгово-розважальному центрі «ПортCity».

Мультфільм «Королівський Коргі», 0+

У четвер, 7 березня, о 17:00 у кінотеатрі PremierCity відбудеться зустріч з виконавцем головної ролі – Королівським Коргі. На Вас чекає автограф-сесія!

Улюблена порода собак у дуже багатих і впливових людей - це коргі. Маленькі собачки повністю занурені в життя своїх великих господарів. Рятуючись від політичних інтриг, улюбленець Британської Королеви змушений покинути Букінгемський палац. Тепер йому належить не тільки познайомитися з таємним життям вулиць Лондона, але і довести, що він справжній Королівський Корги...

Фільм «Гуцулка Ксеня», 0+

Старий-мільйонер Микола Данилюк (американець українського походження) розуміє, що йому залишилося зовсім небагато. Він написав заповіт: один мільйон доларів піде його сину Ярославу (або просто Яро), якщо той одружується зі свідомою українкою. З цією місією хлопець вирішив дістатися в далеку країну, щоб виконати умову батька. Такі гроші не можуть пропасти! Найкраще місце для цього, звичайно ж, Карпати. Яро зупинив свій вибір на Ворохті. Ох, тут у молодого хлопця очі точно будуть розбігатися - всюди справжні українки, чистіше нікуди. Але серед них треба вибрати одну саму свідому. Можливо, під час цих пошуків у Яро щось перевернеться в голові і він змінить свою думку.

Фільм «Батьки легкої поведінки», 16+

Френк і Ненсі - сімейна пара, яка живе на широку ногу в великому будинку в британському стилі. Вони з гордістю відправляють єдину дочку в коледж. Але виявляється, багатство сім'ї не безмежне... Щоб оплатити освіту дочки і приховати від близьких фінансовий крах, Френк і Ненсі вночі в таємниці від сусідів влаштовують гаражний розпродаж, заливаючи все це алкоголем.

Фільм «Капітан Марвел», 12+

Після зіткнення з ворогуючими інопланетними расами пілот військово-повітряних сил Керол Денверс знаходить суперсилу і стає невразливою. Героїня має впоратися зі своїми новими здібностями, щоб протистояти могутньому ворогові.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024