Місцеві бюджети Волині отримали понад 500 мільйонів податків

09 Березня 2019, 13:17
Місцеві бюджети Волині отримали понад 500 мільйонів податків 852
Місцеві бюджети Волині отримали понад 500 мільйонів податків

За підсумками січня-лютого 2019 року до місцевих бюджетів Волинської області надійшло 712 мільйонів гривень податкових платежів, які адмініструють органи Державної фіскальної служби.

Таким чином, сума отриманих у розпорядження коштів громадами перевищує минулорічні показники на 120,2 мільйона гривень, – інформує управління моніторингу доходів та обліково-звітних систем ГУ ДФС у Волинській області.

В Головному управлінні ДФС у Волинській області констатують: початок нового бюджетного року демонструє очікуваний позитив, що може стати справжнім бюджетним успіхом за умови  активної позиції всіх гілок влади та мешканців громад в питанні детінізації економіки.

«Лише офіційне підприємництво, легальна зарплата та впорядкування відносин власності, насамперед в питанні користування землею, – це три складові бюджетного добробуту громад. Тому закликаємо лідерів територіальних громад максимально використовувати надані повноваження для залучення до сплати податків всіх, кого зобов’язує закон», – наголошує начальниця ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

Керівниця волинських фіскалів запевнила, що зі свого боку фахівці ДФС гарантують максимальне сприяння і увагу до питань, що потребують вирішення  в межах своєї компетенції.

«Інформація від органів місцевої влади щодо ставок оподаткування, здійснення підприємництва, наявних робочих місць та зловживань з боку суб’єктів підприємництва – підстава для аналізу та прийняття рішень з боку контролюючих органів. Сподіваємося на дієву взаємодію з керівниками територіальних громад в питанні мобілізації коштів до місцевих бюджетів», – підсумувала Світлана Савчук.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024