Копачівська ОТГ хоче мати свого герба й прапора

13 Березня 2019, 10:29
1772

Копачівська ОТГ оголосила конкурс з розробки геральдики громади.

Конкурс триває з 1 березня до 1 травня цього року, пише Волинь.

Його проводитимуть у п’ять етапів. 1 етап – подача заявок на участь у конкурсі та конкурсних робіт – з 1 березня по 31 березня. 2 етап – перевірка конкурсних робіт на відповідність заявленим вимогам та обрання із них найкращих – з 1 квітня по 5 квітня. 3 етап – громадське обговорення конкурсних робіт та голосування – з 8 квітня. 4 етап – підбиття підсумків громадського голосування – 1 травня. 5 етап – затвердження Копачівською сільською радою офіційної символіки Копачівської сільської ради (об’єднаної територіальної громади).

Ескіз герба Копачівської громади повинен бути виконаний у кольорі на аркуші паперу формату А-4. Організатори допускають різні техніки виконання, в тому числі і комп’ютерну графіку. Герб повинен відображати характерні особливості населених пунктів, що входять до складу громади, містити малюнки або знаки, що здатні передати унікальність та ідентифікувати Копачівську об’єднану територіальну громаду серед інших територіальних одиниць. І, звісно, не повторювати існуючих знаків та символів. 

На ескізі прапора має бути розміщений герб або його елементи, інші символи. Співвідношення сторін прапора має становити 2:3.

До складу комісії з визначення переможців конкурсу на найкращу офіційну символіку Копачівської сільської ради увійшли начальник відділу гуманітарної комісії Копачівської сільської ради Наталія Фенюк, головний спеціаліст відділу гуманітарної політики Копачівської сільської ради Ольга Ващук, директор ЗОШ І-ІІІ ст. села Березолуки, вчитель історії, депутат Копачівської сільської ради Володимир Блажко, директор ЗОШ І-ІІІ ст. села Кременець, вчитель історії Леонід Трачук, завідувач бібліотеки-філії села Березолуки Лілія Захарчук, депутат Копачівської сільської ради Віра Гресь та спеціаліст з розробки інвестиційних проектів Копачівської сільської ради Тетяна Урбан.

Переможець конкурсу отримає винагороду – 1000 гривень. Якщо переможцями на найкращий ескіз герба і прапора будуть різні особи, то винагороду поділять навпіл.

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024