Центр зайнятості допоміг двом локачанкам із створенням бізнес-планів

13 Березня 2019, 15:02
778

У районній філії центру зайнятості провели засідання комісії з питань здійснення виплати одноразової допомоги по безробіттю для організації підприємницької діяльності для двох безробітних.

Під час засідання комісії розглянули питання доцільності виплати одноразової допомоги безробітним жителям району, – повідомляє Локачинська районна філія Волинського обласного центру зайнятості.

На розгляд комісії вони представили роботи в сфері торгівлі: «Роздрібна торгівля насінням» та «Роздрібна торгівля дитячим одягом».

В результаті розгляду бізнес-планів, члени комісії рекомендували здійснити виплату безробітним одноразової допомоги по безробіттю для започаткування власної справи та побажали успіху у їхніх починаннях.

Читайте також: Як безробітним жителям району зареєструватися на обліку служби зайнятості.

Отримання одноразової виплати допомоги по безробіттю надає можливість взяти долю у власні руки й змінити своє життя на краще. Можливо, дехто з них вагався, коли фахівці центру зайнятості пропонували їм нелегкий шлях підприємництва. Але вони зважилися на це, і тепер ніхто не жалкує, що зробив ці перші кроки.

Нагадаємо, що На Локачинщині шукали барменів та Для безробітніх жителів району вкотре провели ярмарок вакансій.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024