У Луцьку відкрили Арт-хостел «Адреналін»

15 Березня 2019, 09:00
У Луцьку відкрили Арт-хостел «Адреналін» 7698
У Луцьку відкрили Арт-хостел «Адреналін»

Новий заклад може одночасно розмістити сотню і одного гостя. 

Арт-хостел «Адреналін» запрацював 15 березня в однойменному культурно-розважальному центрі за адресою Карбишева, 1. Напередодні приміщення освятили. 

ІДЕЯ

Потреба подібного хостелу у Луцьку назріла давно. Не тільки з тієї причини, що у місті не вистачає бюджетного і комфорного закладу для ночівлі, де може одночасно розміститися велика група осіб. А ще сам Адреналін Сіті – потужна локація, де постійно є великий потік відвідувачів. Насамперед, це – спортсмени, які прибувають на різноманітні змагання, що відбувають на адреналінівській «Спорт-Арені». Кінокомлекс часто приймає гостей бізнес-форумів, у дитячі заклади приїздять сім’ї з інших міст, а з відкриттям Музею сучасного українського мистецтва Корсаків з'явилося ще й чимало туристів, які не проти заночувати у Луцьку. 

До створення такого закладу у культурно-розважальному центрі спонукала й потреба покращити енергозбереження колишньої заводської будівлі. 

«Ми ходили навколо комплексу з тепловізором і шукали, де є витік тепла. От і знайшли таке проблемне місце. Віктор Іванович Корсак (голова директорів VolWest Group – ред.) на ходу видав ідею: треба хостел відкрити. Так, від ідеї до реалізації пройшло три місяці», – поділилися директорка «Адреналін Сіті» Галина Шотік.

Читайте також9 років Адреналін Сіті у дев’яти картинках

Команда VolWest Group
Команда VolWest Group

НОМЕРИ І ЦІНИ

У хостелі «Адреналін» є 101 ліжкомісце, а номери – дво-, три-, чотири-, шести-, восьми-, десяти-, дванадцяти-, та чотирнадцятимісні. 

На першому поверсі закладу розташована так звана «готельна зона» з кімнатами на два і три ліжка, у яких є повноцінні санвузли, телевізори, кондиціонери. Вартість місця у такому номері коштує наразі 250 гривень.




«Ми передбачаємо, що такі номери будуть комфортними для ночівлі сім'ям. Батьки можуть розташовуватися з дітьми у сусідніх кімнатах», – пояснює кураторка проекту Альбіна Освіцінська.

На другому поверсі – типовий хостел європейського зразка. Багатомісні номери, туалети, душові кімнати і кухня загального користування. Крім багатомісних номерів, є і кімнати на два ліжка. Так зробили, аби тренерам, які супроводжують спортивні команди, була можливість ночувати окремо. Вартість таком номерів – від 135 гривень.


Усі приміщення в Арт-хостелі мають підлогу з підігрівом, безкоштовний Wi-Fi. 


У хостелі тепла підлога
У хостелі тепла підлога

БОНУСИ

Концепцію для хостелу обрали мистецьку, яка не має аналогів в Україні. В інтер'єрі стилю лофт логічно вписалися твори сучасних українських художників.

Експозицію «Українське мистецтво: образ і час», у якій зібрані оригінальні полотна від митців з майже усіх регіонів України, підготувала команда Музею сучасного українського мистецтва Корсаків. Наприклад, Луцьк представлений творчістю відомого художника Миколи Кумановського. 

1

1

Як сказала натхнениця Музею Леся Корсак, мистецтво із пафосних закритих приміщень нині іде до людей, а сьогодні воно поселилося у хостелі, гості якого зможуть отримати ще й естетичне задоволення. Оскільки концепція закладу є унікальною, то інвестиційна група VolWest Group, яка профінансувала створення Арт-хостелу, уже задумалася про відкриття такої мережі по всій Україні. 

Альбіна Освіцінська та Леся Корсак
Альбіна Освіцінська та Леся Корсак

1

1
Отці під час освячення теж задумалися куди йде сучасне українське мистецтво
Отці під час освячення теж задумалися куди йде сучасне українське мистецтво

Підтримку у харчуванні гостей надаватиме арт-кафе «Стоп-кадр», яке розташоване по сусідству. На всяк випадок у КРЦ працюють ще спорт-кафе «Десять дерунів» у боулінг-клубі, кіно-кафе, піцерія та експерс-маркет Spar. 

Адміністрація також готує пакет знижок на послуги усіх закладів  «Адреналін Сіті»: дитячі розваги для будь-якого віку, кінокомлекс, картинг, боулінг, батути для дорослих тощо. 



1

1

1

 

Наталія ПАХАЙЧУК

Коментарі
24 Березня 2019, 18:36
Без попів не обійтись. ХХI сторіччя надворі.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024