Випускник Любешівського технічного коледжу працює в знаковому європейському ресторані

19 Березня 2019, 17:19
Cергій Капащук 962 Джерело: Facebook
Cергій Капащук

В одному зі знакових місць всесвітньовідомого курорту Карлові Вари – ресторані «Малий Версаль»,  працює випускник Любешівського технічного коледжу.

Про це повідомляють на сторінці навчального закладу  у  Facebook.

Учні 26 і 36 груп нещодавно зустрічалися із Сергієм Каращуком, котрий після закінчення  Любешівського технічного коледжу влаштувався за спеціальністю в Чехії, на всесвітньовідомому курорті Карлові Вари. Ресторан «Малий Версаль», де він працює – одне зі знакових місць Карлових Вар, адже відомий ще із середини ХVІІІ століття.

Сергій розповів про себе, про свої професійні здобутки, поділився рецептами вишуканих страв, відповів на запитання учнів.

Сергій розповів про себе, про свої професійні здобутки.
Сергій розповів про себе, про свої професійні здобутки.

Вишукані страви від кухаря «Малого Версалю»
Вишукані страви від кухаря «Малого Версалю»

Учням було дуже цікаво.
Учням було дуже цікаво.

 

Читайте також: «У Любешівському технічному коледжі пройшов тиждень механізатора»

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024