У Ковелі презентували візуалізацію індустріального парку «Ковель»

19 Березня 2019, 14:52
Як у Ковелі презентували візуалізацію індустріального парку «Ковель». ВІДЕО 988
Як у Ковелі презентували візуалізацію індустріального парку «Ковель». ВІДЕО

Грандіозний проект – індустріальний парк «Ковель» – незабаром почнуть втілювати у життя на Ковельщині. Ціна питання – понад 600 мільйонів євро.

Про це йдеться у сюжеті «12 Каналу».

Вигідне географічне розташування міста та ще й плюсова динаміка його розвитку – хороше підґрунтя для створення на Ковельщині щонайменше трьох тисяч робочих місць. «Парк» має запрацювати за 5-8 років.

Економічний прорив стане можливим завдяки притоку інвестицій. Аби зрозуміти, як усе функціонуватиме, презентували макет індустріального парку. Над його візуалізацією не один місяць працював колектив Луцького національного технічного університету.

Про ці грандіозні плани волиняни довідалися під час Раді регіонального розвитку. До Ковеля завітали не лише керівники міст та районів, а й сільські депутати, бізнесмени, духовенство й просто небайдужі краяни. Збудувати індустріальний парк «Ковель» планують на землях Люблинецької ОТГ. Паралельно працюватимуть і над створенням сучасних транспортних коридорів від Чорного моря до країн Балтики та з Європи – до України.

Читайте також: На Раді регіонального розвитку представили макет індустріального парку «Ковель»

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024