«Луцькводоканал» знову можуть відключити від електропостачання

20 Березня 2019, 13:38
«Луцькводоканал» 676
«Луцькводоканал»

З початку 2019 року великі промислові споживачі, зокрема КП «Луцькводоканал», можуть обирати собі постачальника електроенергії.

У зв’язку з тим, що «Луцькводоканал» не знайшов собі постачальника, поставку електричної енергії йому здійснював «постачальник останньої надії» – ДПЗД «Укрінтеренерго», на якого покладено ці обов’язки розпорядженням Кабінету Міністрів України, – повідомляють у прес-центр ПрАТ «Волиньобленерго».

«Луцькводоканал» не розрахувався і з ним.  У зв’язку з цим постачальник  ДПЗД «Укрінтеренерго» 28 лютого висунув вимогу відключення усіх об’єктів КП «Луцькводоканал» з 21 березня о 10:00.

Нагадаємо, восени 2018 року боргову проблему між КП «Луцькводоканал» та ПрАТ «Волиньобленерго» (як електропостачальником) вдалося залагодити відповідно до доручення голови Волинської обласної державної адміністрації Олександра Савченка на розширеній нараді у заступника голови облдержадміністрації Сергія Кошарука з участю першого заступника міського голови Григорія Недопада. Тоді було досягнуто компромісного рішення, яке передбачало сплату комунальним підприємством частини заборгованості.




 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024