У Луцьку обіцяють штрафувати маршрутників, які їздять не за графіком

21 Березня 2019, 16:48
фото ілюстративне 1101
фото ілюстративне

У разі недотримання графіків руху у Луцьку обіцяють штрафувати маршрутників.

Про це йшлося під час засідання круглого столу щодо обговорення проекту рішення виконавчого комітету міської ради «Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 21.11.2018 № 745-1 «Про оператора електронних систем у місті Луцьку», – йдеться в повідомленні Луцької міської ради.

Начальник управління транспорту та зв’язку Володимир Степанов повідомив, що у маршрутних таксі міста планують встановити спеціальне обладнання, з пультом управління для водіїв та засобами зв’язку із диспетчерами.

Також він додав, що водії маршрутних таксі змушені будуть стежити за дотриманням графіків руху транспорту та інших правил, у разі невиконання яких передбачено штрафи. У маршрутних таксі встановлять спеціальне обладнання із пультом управління для водіїв, аби у разі потреби оперативно зв’язатися із диспетчером.

Заступник начальника управління транспорту та зв'язку міської ради Олександр Середа ознайомив присутніх з основними положеннями запропонованих на розгляд документів. Також присутні обговорили можливість участі у конкурсі для нерезидентів України.

У подальшому проект рішення буде внесено на розгляд комісії та затвердження виконавчого комітету.

Читайте також: Луцький перевізник розповів, чому треба підвищити вартість проїзду у маршрутках

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024