У Ковельському МТМО з депутатки вимагали гроші, а злякавшись – пропонували окрему палату

23 Березня 2019, 17:12
Ковельське МТМО 977
Ковельське МТМО

Депутатка Ковельської міської ради Галина Стасюк відмовилася платити лікарні, а коли викликала мас-медіа, то їй запропонували окрему палату.

Під час телевізійного прямого ефіру депутатка-залізничниця Галина Стасюк розповіла про ковельську міську медицину, порівнявши її із колишньої вузловою лікарнею.

«У нас у Ковелі міська поліклініка така, знаєте, мала. Там мало місця. Там такі черги – по п’ятдесят людей. Там не можна зайти. І ще хочу сказати, що яке лікування було в нашій залізничній лікарні – я відчула на собі, тому що лежала в міській лікарні. Це небо і земля. Я вам кажу правду. Лежала в залізничній лікарні, то ніколи не платила ні копійки – ні за що. А тут ми застраховані прийшли. Особисто лягла в лікарню. Мені сказали: «Плати гроші». Я кажу: «За що маю платити гроші? Не буду платити. Я застрахована», – розповідає Галина Стасюк.

За словами Галини Миколаївни, головний лікар Ковельського МТМО Олег Самчук сказав, що все безкоштовно, а коли вона прийшла робити рентген, то медики з нею вимагали гроші: «Платіть».

«Я кажу: «Не буду платити». «То вийдіть з кабінету», – кажуть мені. І коли ми підключили журналістів, то зробили все аж до того, що сказали дадуть мені окрему палату. Кажу: «Мені не треба палату окрему. Я така сама, як і всі. Буду з усіма людьми лікуватися», – мовила на прямому ефірі Галина Стасюк.

До речі, днями ковельчанин Микола Цехан опублікував у Facebook дві фотографії великої ранкової черги перед дверима міської поліклініки у Ковелі на вулиці Театральній. Допис швидко набрав більше півтисячі поширень і викликав жваве обговорення.

 

Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024