Мер Ковеля позитивно оцінив торги з продажу болота

02 Квітня 2019, 13:26
Олег Кіндер 1011
Олег Кіндер

Ковельський міський голова задоволений тим, що влада продала ділянку в болоті.

На понеділковій апаратній нараді у виконкомі Ковельської міської ради начальник відділу земельних ресурсів Вадим Логвінов доповів про земельний аукціон, на якому продали «з молотка» наділ на вулиці Грушевського, площею 0,8154 га. Місцевий підприємець придбав ділянку для розміщення та експлуатації об’єктів дорожнього сервісу. Від реалізації цього лота до місцевого бюджету надійде 1 мільйон 462,3 тисячі гривень.

Міський голова Олег Кіндер поцікавився планом надходжень коштів від продажу землі, але почув від свого заступника з економічних питань Андрія Товстиги песимізм.

«Скільки залишилося до плану ще? А й не так багато! Андрій Володимирович, ви за один аукціон півтора мільйона заробили. Ну чого ви? У болоті – земля», – із позитивом констатував Олег Кіндер.

«Не у болоті, а у привабливому місці», – уточнив Андрій Товстига.

«Ми вже можемо говорити… у привабливому місці», – засміявся мер міста.

Олег Кіндер сказав Вадиму Логвінову готувати документи на земельний аукціон з продажу 30 соток землі на вулиці 40 років Перемоги та 48 соток на вулиці Варшавській. Відносно торгів по останній ділянці, то міський голова припустив: «Я думаю, що ціна буде така, що ого». Втім, його заступник Андрій Товстига зауважив, що цього «на план не хватить».

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024