На зрізування дерев на старому цвинтарі в Рожищі витратили майже 300 тисяч

04 Квітня 2019, 15:37
889

Аварійні дерева на кладовищі створювали загрозу для людей та руйнували пам'ятники й надгробки.

Про це повідомляють на сайті Рожищенської міської ради.

Протягом усього періоду, коли проводилася зачистка на кладовищі, зрізали майже 300 старих аварійно небезпечних дерев. Для такої роботи був укладений договір з підприємцем Михайлом Хвостовим. За виконані роботи з міського бюджету йому заплатили 297 230 гривень.

«Зауважимо, це єдиний підрядник, який працює з усіма необхідними документами (дозволами, ліцензіями на висотні роботи), має необхідне альпіністське спорядження для видалення аварійних дерев у важкодоступних місцях та несе матеріальну відповідальність за цілісність пам’ятників. Замовлень у нього завжди є чимало, тому не так часто, як би хотілося, він міг приїжджати в Рожище», – зауважують у міськраді.

Менші дерева зрізували та прибирали з кладовища працівники КП «Дільниця благоустрою Рожищенської міської ради». Нині проводиться остаточна зачистка території від порубочних решток та гілля. Ще на кладовищі потрібно зрізати 95 туй, які посадили рожищани, позаяк ці дерева згодом також створять загрозу для майна та життя людей.

«У передпасхальний період просимо всіх рожищан подбати про завчасне прибирання та впорядкування могил рідних та знайомих. При прибиранні могил не забувайте виносити сміття у спеціально відведене для цього місце. Не залишайте виконання цих робіт на останні дні, аби працівники Дільниці благоустрою встигли вивести сміття до Великодня», – просять рожищан.

До проведення робіт
До проведення робіт

Після
Після

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024