Ратнівчан ознайомили із легальною роботою

04 Квітня 2019, 14:11
У Ратному провели семінар для безробітних 741
У Ратному провели семінар для безробітних

У Ратнівській районній філії Волинського обласного центру зайнятості жителів Ратного навчали, як правильно влаштуватися на роботу.

Семінар для пошукачів роботи на тему «Легальна зайнятість», за участю фахівця бюро правової допомоги, відбувся у середу 3 квітня. Про це повідомляють у Центрі зайнятості.

Профорієнтатор ознайомила присутніх з основними шляхами пошуку роботи, активними заходами служби щодо сприяння зайнятості, небезпеками, що можуть виникати при працевлаштуванні. Фахівець відділу надання соціальних послуг наголосила й на наслідках «тіньової» зайнятості.

Учасники семінару активно обговорювали причини і фактори, які сприяють трудовій міграції за кордон. На яскравих прикладах розглядали її наслідки, оцінювали переваги легальної зайнятості. 

Головна спеціалістка Ратнівського бюро правової допомоги Євгенія Супрунюк ознайомила присутніх з послугами служби, що захищає законні права та інтереси громадян:надання юридичних консультацій, складання заяв, скарг, укладання трудових договорів, угод цивільно-правового характеру та інше. 

Пошукачі роботи отримали інформацію, яка забезпечить їх соціальний захист та допоможе уникнути небезпеки при працевлаштуванні.

Читайте також: Ратне: фахівці центру зайнятості зустрілися із працівниками районного управління юстиції

Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024