«Луцькводоканал» покарають за те, що не впускав Гірку Полонку в свою каналізацію

04 Квітня 2019, 15:02
944

«Луцькводоканал» незаконно відмовляв Гіркополонківській сільській раді в приєднанні до мереж централізованого водовідведення та укладенні договору на скид стічних вод. 

Про це повідомляє Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України.

Волинське обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України за результатами розгляду заяви Гіркополонківської сільської ради Луцького району Волинської області  встановило у діях комунального підприємства «Луцькводоканал» ознаки зловживання монопольним становищем.

За результатами аналізу матеріалів справи Відділенням довели, що «Луцькводоканал» своїми діями, що полягали у відмові Гіркополонківській сільській раді в приєднанні до мереж централізованого водовідведення згідно з технічними умовами від 25 травня 2015 року та укладенні договору на скид стічних вод за відсутності альтернативних джерел надання послуги з централізованого водовідведення в межах Луцька, вчинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції.

В ході розгляду справи «Луцькводоканал» припинив порушення законодавства про захист економічної конкуренції та уклав договір з Гіркополонківською сільською радою на прийняття стічних вод до комунальної каналізації.

За вчинення порушення на Відповідача рішенням адміністративної колегії Відділення накладено штраф у розмірі 30 тисяч гривень.

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024