Турійчанка потребує коштів на довготривалу реабілітацію

06 Квітня 2019, 18:05
Юлія Потисюк 1359
Юлія Потисюк

Уродженка Турійщини Юлія Потисюк перебуває у вкрай важкому стані після атеросклерозу судин головного мозку.

Жінка – мама двох маленьких донечок, одній з яких ще немає навіть року. Про це йдеться на сайті ТСН.

Жінка була в Італії і, будучи вагітною, на 2 місяці пережила клінічну смерть, впала в кому. Італійські лікарі змогли врятувати дитину, і на 7 місяці зробили кесарів розтин, але за реабілітацію Юлі не взялися. 

«Внаслідок атеросклерозу судин головного мозку Юля пережила тривалу кому і зараз перебуває у вегетативному стані: не розмовляє, самостійно не харчується та не ходить. Лікування потрібно проводити негайно. Втрачений час неабияк ускладнює далеко нелегкий процес лікування Юлі», - каже подруга жінки.

Допомогти Юлі готові кращі спеціалісти Польші з питань неврологічної реабілітації. 12 березня Юля з мамою поступили на стаціонарне відділення в клініку.

«Вивезти з Італії Юлю було складно, зверталися до юристів, консула, загалом на перевезення пішло 2700 євро. Наразі сім'я Потисюків гостро відчуває нестачу коштів на лікування дочки, чоловік від хворої дружини відмовився, а необхідна для одужання сума 450 тисяч гривень є непідйомною для однієї родини. Рідня та близькі вірять в чудо і безперестанку моляться за її одужання! Давайте і ми подаруємо Юлі шанс обійняти своїх діток», – просить подруга хворої. 

Рахунок у ПриватБанку 4731 2191 1712 6767 Потисюк Микола Сергійович 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024