Бізнесмен дня: засновник бренду INFIT Сергій Філіпчук

08 Квітня 2019, 14:14
Сергій Філіпчук 2646
Сергій Філіпчук

8 квітня святкує день народження успішний бізнесмен, засновник бренду INFIT Сергій Філіпчук.

Сьогодні йому виповнюється 32 роки, тож редакція Бізнес.Район вітає іменинника!

Сергій Філіпчук вважає, що краще робити все повільно, але ідеально. Результатом його праці є бренд, який забезпечує спортсменів якісним спортивним харчуванням та вітамінами.

Ми зібрали для вас висловлювання Сергія Філіпчука, які характеризують його як особистість.

Про себе. Можна сказати, що я «схиблений» на якості. Ця риса є одночасно і плюсом, і мінусом. Бо замість того, щоб робити «як-небудь» і швидко йти вперед, я спочатку намагаюся зробити щось хай повільно, але ідеально. 

Про натхненників. Головне – це обрати правильного вчителя. Адже більшість «порадників» будуть казати, що нічого не вийде, тільки не в цій країні, тільки не з цією ідеєю, тільки не в цьому житті, і так далі. А ті, хто має досвід ведення власної справи, але не побудували дійсно системного бізнесу, будуть давати шкідливі поради – або через заздрість, або через відсутність реальних знань. Тому слухати треба тих, хто дійсно щось побудував. Такі люди говорять мало, але кожне їхнє слово – безцінне. Я маю за честь мати найкращого ментора – Віктора Корсака. Без команди бізнес не побудуєш.

Про вектор розвитку компанії. Великі проекти створюються великою командою.

Краще мати сто мільйонерів, як сто мільйонів.

Треба «закидати шапку», ставлячи цілі.

Треба обов’язково розробляти «паспорт бренду» з прописаною місією компанії.

Про ставлення до здоров'я. Багато хто думає, що INFIT – це лише спортивне харчування і аксесуари для фітнесу. Насправді, в нас інші пріоритети. Маючи гіркий досвід онкологічних хвороб кількох близьких мені людей з усіма витікаючими наслідками і тісним знайомством з реаліями української медицини, для мене щире бажання допомогти максимальній кількості людей в профілактиці хвороб і їх лікуванні – це ніби «особиста місія»

Читайте також: Бізнесмен дня: засновник глобальної компанії Петро Пилипюк

 

За матеріалами видання Таблоїд Волині

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024