У Рожищі організували благодійну акцію для навчально-реабілітаційного центру

09 Квітня 2019, 14:48
883

Волонтери благодійного фонду «Слава» відвідали дітей з навчально-реабілітаційного центру в Рожищі.

8 квітня вони привезли вихованцям одяг та іграшки, а також із допомогою небайдужих людей заклали символічну капсулу на місці, де буде споруджено новий ігровий майданчик. Про це повідомляє рожищенський художник Віталій Шевченко.

«Маємо на меті зробити великий, сучасний, розвиваючий майданчик для ігор та розваг, навіть для діток, які прикуті до візків, і їм необхідні особливі гойдалки. Тому долучайтеся до нашої доброї справи. В перспективі маємо велике бажання перетвторити цей заклад на сучасний центр європейського зразка, де б навчалися, отримували необхідну реабілітацію та проживали особливі дітки.

Вони отримують багато уваги, любові та турботи від своїх вихователів, ми ж маємо на меті створити комфортні сучасні умови для проживання та навчання. Тому у цьому нам необхідна ваша допомога. До розбудови майданчика хочемо для початку забезпечити заклад оргтехнікою, великим плазмовим телевізором для діток. А також, як завжди, вони потребують іграшок, солодощів, канцелярії. Творімо добро разом!» – закликає волонтер Олександр Кваша.

Усіх, хто хоче і може долучитисся до доброї справи, просять тедлефонувати за номером 066 29 10 624 (Олександр).


Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024