Луцький ЦНАП запровадив видачу «Сервісних карток»

10 Квітня 2019, 16:05
сервісна картка ЦНАПу 931
сервісна картка ЦНАПу

У Луцьку ЦНАП першим в Україні запровадив видачу «Сервісних карток».

Про це повідомлять на сторінці установи у Facebook.

«У ЦНАПі Луцька не лише словом, але й ділом дбають про своїх постійних клієнтів. Так тут, вперше в Україні в закладах такого штибу, подбали про видачу «Сервісних карток». Однією з перших її як очільниця організації-партнера ЦНАПу отримала в.о. виконавчого директора Волинського РВ Асоціації міст України Мар’яна Конончук», – йдеться в повідомленні.

«Сервісна картка» – це бонус на позачергове обслуговування протягом півроку від нашого Центру тим людям, які неодноразово обирали його для отримання послуг, організацій-партнерів, маломобільних клієнтів чи тих, які одномоментно замовляють кілька послуг, для молодят, що обрали послугу «Шлюб за добу», тих, хто не полінувався написати свій відгук у соцмережах про роботу ЦНАПу та інших», – розповіла Тетяна Книш, перший заступник директора Департаменту ЦНАП.

Посадовиця додала, що така картка була і раніше: роздрукована на папері та ламінована, а тепер вона має, так би мовити, цивілізований вигляд.

«Нині таких карток випустили лише 100. Приємно, що однією з перших пластикову «Сервісну картку» отримала очільниця регіонального відділення Асоціації міст України, адже Луцьк уже багато років – громада-член АМУ, а регіональне відділення Асоціації наші партнери», – каже Книш.

Читайте також: Луцький ЦНАП розширив перелік послуг




Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024