У Ківерцівській РДА прозвітували про виконання бюджету

11 Квітня 2019, 12:15
816

У залі засідань райдержадміністрації відбулася щомісячна апаратна нарада. Засідання провів перший заступник голови райдержадміністрації  Юліан Таранчук, за участі голови районної ради Олександра Гурського, керівника апарату районної ради Ольги Ярощук, керівників установ, підприємств, організацій, структурних підрозділів районної державної адміністрації.

Про це йдеться на сайті Ківерцівської РДА.

Про виконання бюджету району станом на 1 квітня 2019 року доповіла начальник управління фінансів райдержадміністрації Олена Єгорушкіна.

Про касове виконання державного та місцевого бюджетів району інформувала заступник начальника управління Державної казначейської служби України у Ківерцівському районі Волинської області Олена Чигрин..

Про роботу закладів охорони здоров’я району  звітували Олесь Марищук  – директор комунального підприємства «Ківерцівський районний центр первинної  медико-санітарної допомоги», Михайло Слижук – директор комунального закладу «Ківерцівське районне територіальне медичне об’єднання». Керівники акцентували увагу на впровадженні медичної реформи в районі, покращенні матеріально-технічної бази закладів охорони здоров'я первинної та вторинної ланок, підсумках кампанії підписання декларацій з сімейними лікарями, оптимізаційних заходах.

По завершенню наради перший заступник голови РДА Юліан Таранчук наголосив, що по розглянутих питаннях прийнято відповідні доручення та розпорядження голови РДА. 

Голова райради Олександр Гурський запевнив, що районна влада та депутатський корпус докладуть максимуму зусиль для придбання у районну лікарню нового рентгенапарата та продовження ремонту відділень. Він також зазначив, що 22 квітня відбудеться позачергова сесія районної ради, керівникам комунальних установ, структурних підрозділів та відділів РДА  слід завчасно подавати документи для підготовки і розгляду питань попередньо на засіданнях постійних комісій.

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024