Школярка з Волині стала призеркою всеукраїнської олімпіади з інформатики

11 Квітня 2019, 17:07
Ірина Римчук 794
Ірина Римчук

Наприкінці березня учениця 11 класу Рожищенського ліцею № 4 Ірина Римчук перебувала в місті Одеса, де з 26 по 30 березня проходив ІV етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з інформатики.

Про це повідомляє через форму на сайті «Район.Рожище» «Додати новину» президентка учнівського самоврядування ліцею №4 Тетяна Синя.

Допоки учні району відпочивали на березневих канікулах, Ірина у складі команди Волинської області презентувала здобуті знання на Всеукраїнській олімпіаді, виконуючи складні завдання з програмування.

«Олімпіада проходила у два тури. Завдання кожного з них були доволі важкими, конкуренція надзвичайно велика, бо в олімпіаді брали участь близько 130 талановитих учасників, тому розслаблятися часу не було. Але, коли нарешті з’явилася можливість прогулятися Одесою, ми одразу нею скористалися. Її архітектура, вулички, море – усе це надихало на нові мрії та перемоги», – ділиться враженнями Ірина.

Продемонструвавши хороші знання та навички, учениця здобула ІІІ призове місце. До речі, вона є єдиною з команди Волинської області, хто здобув перемогу.

Участь в олімпіаді та підготовка до неї дали дівчині не лише багаж знань, але й нові знайомства, позитивні емоції, море натхнення. Крім того, учениця зможе використати 10 додаткових балів до результатів зовнішнього незалежного оцінювання під час вступу до вищого навчального закладу.

«Щиро вітаємо Ірину з її перемогою. Бажаємо успішного проходження зовнішнього незалежного оцінювання та вступу до омріяного вузу!» – кажуть друзі зі школи.

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024