Депутати Маневицької райради просять Ігоря Палицю прийти на роботу

12 Квітня 2019, 12:00
Депутати Маневицької райради просять Палицю прийти на роботу 1137
Депутати Маневицької райради просять Палицю прийти на роботу

На сороковій сесії Маневицької районної ради депутати одноголосно (за винятком фракції політичної партії «Самопоміч») підтримали звернення до голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці та до його заступників, щоб вони скликали позачергову сесію.

За словами очільника Маневицької райдержадміністрації Андрія Линдюка, керівника обласної ради вже 9 місяців немає в Україні.

Держава виконала ряд своїх зобов'язань і вже фактично з 1 січня є гроші на будівництва амбулаторій (на Маневиччині це в селах Троянівка  та Прилісне), є 25 мільйонів гривень залишку освітньої субвенції, а також понад 400 мільйонів гривень на ремонти доріг.

Для того, щоб ці кошти могли використовувати на благо волинської громади, потрібне технічне рішення облради.

Також Андрій Линдюк додав, що чи то свідомо, чи то через свою закордонну зайнятість, або через байдужість до проблем волинян, вже 5-й місяць Ігор Палиця не проводить сесії обласної ради.

«Отже, наші депутати звернулись також до інших районних рад і ОТГ, щоб вони підтримали наше звернення. До речі, Ігор Палиця, якщо вірити його ресурсу «Волинські новини», є «новим обличчям» у владі і він претендує на посаду прем'єр-міністра за Президента Зеленського! Цікаво, а він тоді так само по пів-року не буде відвідувати Україну??? От вам і нинішня «нова» влада Зе в особі голови облради!» – прокоментував голова райдержадміністрації.

 

Депутати Маневицької райради просять Палицю прийти на роботу
Депутати Маневицької райради просять Палицю прийти на роботу

Читайте також: У Маневичах нагородили переможців районної спартакіади серед сільських та селищних рад.

Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024