Як волинські чиновники садили ліс у Сокиричах. ФОТО

14 Квітня 2019, 13:21
1289

Екологічна акція волинських лісівників «Майбутнє лісу в твоїх руках 2019» завершилася засадженням ділянки поблизу села Сокиричі Ківерцівського району.

Провели акцію у п’ятницю, 12 квітня.

Про це йдеться на сторінці губернатора Волинської області у Facebook.

Майже сотня волинян на чолі з головою обласної державної адміністрації Олександром Савченком та начальником обласного управління лісомисливського господарства Олександром Кватирком висадили дуби, ялини, сосни та модрини на ділянці, площею 0,9 гектарів.

Серед присутніх – лісівники, аграрії, атовці, бізнесмени, банкіри, учні тощо. Усі вони виявили бажання стати частинкою лісокультурної кампанії, до якої цьогоріч вже встигли приєднатися більше 10 тисяч людей.

Варто зауважити, що ліс вирішили садити поруч із тією ділянкою, яку після планової рубки відновлювали у 2018-му році. Тоді керівник найвищої виконавчої влади в області садив дуби, а приживлюваність на ділянці склала 98%, що є надзвичайно хорошим результатом.

 «Ми з вами живемо на княжій Волині, і пишаюся тим, що Волинь не скорочує лісові насадження, а навпаки розширює. Це хороша справа – те, що ми з вами робимо. Потім можна буде привести внуків чи правнуків, і вони оцінять те, що ми зробили. Ліс – легені планети, це наше з вами буття. У нас є перспектива: не вірите? Почекайте, побачите!», – промовив Олександр Савченко.

До слова, окрім голови обласної адміністрації зробили свій вклад у майбутнє і його заступники, й представники патронатної служби, і очільники структурних підрозділів облдержадміністрації.














 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024