У селах Шацької ОТГ безробітних залучають до громадських робіт

16 Квітня 2019, 17:03
1400

У рамках реалізації проекту «Успішна громада» фахівці Шацької районної філії Волинського ОЦЗ тісно співпрацюють з Шацькою селищною радою, зокрема і в частині організації громадських робіт.

Про це інформує прес-служба центру зайнятості.

Об’єднаною територіальною громадою на 2019 рік у місцевому бюджеті передбачено 24,4 тис. гривень на цей вид робіт.

У І кварталі цього року між Шацькою районною філією Волинського ОЦЗ та Шацькою селищною радою уклали 5 договорів на громадські роботи, залучили 13 безробітних громадян.

Яскравим прикладом дієвого використання можливостей громадських робіт є організація даного виду робіт на території селища Шацьк та сіл Прип’ятського старостинського округу Шацької об’єднаної територіальної громади.

Завдяки організації і проведенню громадських робіт безробітні громадяни мали змогу долучитися до створення комфортних умов проживання у чистих селах, провели ремонтні роботи у клубах с. Мельники та с. Плоске, відремонтували і поставили паркан біля установи соціальної сфери.

Виконувач обов’язків старости Прип’ятського старостинського округу Іван Гінчук каже, що постійно співпрацює з фахівцями Шацької районної філії Волинського ОЦЗ, аби принести користь громаді, навести лад на території округу і в той же час дати можливість непрацюючій частині населення трохи підзаробити.

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024