Хто зупинявся в арт-хостелі «Адреналін» у Луцьку

16 Квітня 2019, 11:06
У арт-хостелі «Адреналін» - затишно 3227
У арт-хостелі «Адреналін» - затишно

Нещодавно у переліку туристичних «фішок» Луцька з’явився новий об’єкт – арт-хостел «Адреналін».

Затишний простір на сто і одне місце тішить відвідувачів не лише комфортом і помірними цінами, але й унікальною концепцією. Про це пише Таблоїд Волині.

«Ти живеш у контексті музею» – таким слоганом зустрічає «Адреналін» своїх гостей. Картини сучасних українських художників на фоні інтер’єру в стилі лофт створюють відчуття вишуканості та невимушено залучають пересічного глядача до споглядання мистецтва.

Ідея винести мистецтво за межі закритого музейного простору належить команді Музею сучасного українського мистецтва на чолі з його засновниками – Лесею та Віктором Корсаками. Подібна концепція – вже частово освоєна практика для «Адреналін Сіті»: у розважальному центрі працює арт-кафе «Стоп-кадр». Заклад регулярно запрошує відвідувачів на цікаві виставки.

Рівно місяць тому, 15 березня, арт-хостел відкрив свої двері для перших постояльців. Старт виявився успішним: у стінах хостелу поселилося одразу 96 осіб!

Протягом місяця «Адреналін» прийняв у себе понад 400 гостей з різних куточків України та світу. Серед тимчасових мешканців хостелу – письменник та художник Юрій Іздрик, картини якого також прикрашають стіни закладу та відомий режисер і продюсер Михайло Ткачук.

Відомий режисер і продюсер Михайло Ткачук
Відомий режисер і продюсер Михайло Ткачук

Нерідко гостями хостелу стають цілі спортивні команди – учасники змагань та чемпіонатів, які проводяться на «Спорт-Арені» в «Адреналіні»

Спортсмени з Kyiv Floorball Club
Спортсмени з Kyiv Floorball Club

 

А зовсім нещодавно, в рамках культурного проекту «Lutsk Junior Theatre», до міста завітав дитячий театральний колектив з Авдіївки. Додому юні театрали повезли не тільки яскраві враження, але і солодкі великодні смаколики, які арт-хостел подарував членам колективу на згадку.

Окрім комфортного проживання, «Адреналін Сіті» пропонує цілу низку послуг для змістовного дозвілля. Відпочивши у затишному хостелі, можна поласувати смачним сніданком та насолодитися філіжанкою кави у кафе, подивитися довгоочікувану прем’єру у кінотеатрі та, врешті-решт, відвідати унікальний Музей Корсаків, який регулярно поновлює експозиції та знайомить гостей з найяскравішими зразками сучасного українського мистецтва. Для постояльців арт-хостелу на деякі послуги діють приємні знижки.





















 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024