Відремонтують найбільш розбиті частини дороги Сенкевичівка-Липа-Берестечко на Горохівщині

17 Квітня 2019, 12:38
1220

Дорогу Сенкевичівка-Липа-Берестечко, що у Горохівському районі, ремонтуватимуть у найрозбитіших місцях. Тендер вже оголосили.

Голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко проінспектував стан автошляху. Робочий візит він здійснив 16 квітня, – повідомляють на офіційній сторінці голови ОДА у Facebook.

Минулого року відремонтували декілька відрізків загальною протяжністю близько чотирьох кілометрів. Однак, оглянувши стан відремонтованої дороги голова ОДА обурився низькою якістю робіт і поки підрядна організація не здала дорогу в експлуатацію, дав доручення довести відрізки дороги до ладу.

«Дороги дуже розбиті. Мало проявляється соціальна відповідальність бізнесу. Машини їдуть перевантажені, поряд цукровий завод. Будемо працювати і з підприємцями, аби врятувати ці дороги. Я згоден, що відремонтувати весь відрізок – дуже складно. Засипати ями – ефекту не дасть. А якщо не ремонтувати взагалі – то дорогу доведеться закрити. Певні кошти у нас виділені – будемо асфальтувати найскладніші відрізки. Будемо залучати бізнес – й разом рятувати дорогу», – зауважив Олександр Савченко.

Зазначимо, що цього року запланували асфальтування ще чотирьох найпроблемніших ділянок загальною протяжністю близько двох кілометрів. На це передбачено 9,5 мільйона гривень. Тендер на ремонт покриття вже оголошено. Головний розпорядник коштів – обласна державна адміністрація.






 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
17.04.2024