Проект студентки ковельського коледжу здобув друге місце на хакатоні

21 Квітня 2019, 10:30
Проект студентки ковельського коледжу здобув друге місце на хакатоні 915
Проект студентки ковельського коледжу здобув друге місце на хакатоні

У Луцьку в Академії рекреаційних технологій і права відбувся обласний етап Всеукраїнського Хакатону «X REALITY HACK 2019», «Технологічні рішення в органічному сільському господарстві».

Про це повідомляється на сайті Ковельського промислово-економічного коледжу.

Фінальний етап хакатону відбувся 19 квітня.

Студентка I курсу спеціальності «Менеджмент» Ковельського промислово-економічного коледжу Софія Гнатюк виборола друге місце з її проектом «Моніторинг забруднення урбанізованих біогеоценозів». Керівник проекту – викладачка КПЕК Луцького НТУ, кандидатка біологічних наук Світлана Волощинська.

Хакатон покликаний об’єднати програмістів, дизайнерів, маркетологів, проектних менеджерів та інших бажаючих для реалізації креативних ідей у робочі прототипи та демонстрації можливостей технологій доповненої (AR), змішаної (MR) та віртуальної реальності (VR) та штучного інтелекту. «X REALITY HACK 2019» – конкурс на визначення кращих екологічних проектів, технічних та інженерних рішень. Він орієнтований на пошук нових ідей і технологій у сфері екології з можливим подальшим впровадженням у господарській діяльності та спрямований на підтримку творчої молоді України.

 





Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024