Кожна школа Маневиччини отримає у травні преміальний фонд

25 Квітня 2019, 15:10
Кожна школа Маневиччини отримає у травні преміальний фонд 829
Кожна школа Маневиччини отримає у травні преміальний фонд

На нараді директорів шкіл у січні 2019 року начальниця відділу освіти Маневицької райдержадміністрації Валентина Книш сказала, що цьогоріч запровадять ще одну традицію, не просто преміювати вчителів, які мають перемоги у конкурсах та олімпіадах, а й виплатять премію усім вчителям району.

Кожна школа отримає у травні преміальний фонд у розмірі 85 % від суми посадових окладів. Розмір премії для кожного вчителя визначатимуть колективи шкіл самостійно.

«Отже, коли 3-4 роки тому ми починали зміни в освіті району, нас не розуміли. Але вже тоді було сказано: «Потерпіть трошки. Позитивні зміни будуть відчутні». Почнемо зміцнювати матеріально-технічну базу шкіл і згодом будемо збільшувати розмір оплати праці педагогів. Все, що обіцяли – виконуємо! І не під вибори, а згідно плану, який був сформований ще на початку мого головування у Маневицькому районі! Дякую голові Маневицької районної ради Анатолію Мельнику, депутатському корпусу, начальнику Валентині Книш та працівникам відділу освіти РДА за вчасно прийняті рішення і професійне їх виховання, що дозволило освіту Маневиччини підняти на якісно інший рівень!» – прокоментував голова Маневицької райдержадміністрації Андрій Линдюк.

 Читайте також: Волинь добре освоює державні кошти на Нову українську школу, – міністерка освіти в Луцьку.

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024