Амбулаторія в Лобачівці на Горохівщині – на фінальному етапі реконструкції

25 Квітня 2019, 09:09
Фото ілюстративне 948
Фото ілюстративне

На Горохівщині активно триває процес реконструкції та капітального ремонту амбулаторій загальної практики сімейної медицини.

Фінансування цих об`єктів здійснюється за рахунок субвенції з державного бюджету на реформування регіональних систем охорони здоров’я для здійснення заходів з виконання спільного з Міжнародним банком реконструкції та розвитку проекту «Поліпшення охорони здоров'я на службі у людей», – пишуть на сайті Горохівської райдержадміністрації.

24 квітня голова райдержадміністрації Юлія Гринчук відвідала Лобачівську сільську раду, щоб перевірити готовність стану проведення будівельних робіт амбулаторії за кошти Світового банку. 

Під час зустрічі з Лобачівським сільським головою Святославом Забуським вирішували питання підключення амбулаторії до електромережі, газопроводу, централізованої каналізації та благоустрою території.

«Вже фактично завершили зовнішнє та внутрішнє оздоблення, поклали плитку на стіні та підлозі, провели електрику та облаштували вентиляційні системи. Залишився фактично благоустрій території», – розповів Святослав Забуський.

Вже невдовзі місцеві жителі зможуть в комфорті отримувати медичні послуги в Лобачівці.


 

Коментар
24/04/2024 Вівторок
23.04.2024