На сесії Ковельської міськради сперечалися за гроші на книгу

27 Квітня 2019, 13:19
Галина Стасюк 990
Галина Стасюк

Депутатка просила виділити з міського бюджету кошти на видання книги про загиблих героїв АТО, але її не підтримали.

На сесії Ковельської міської ради депутатка Галина Стасюк повідомила про те, що готується книга, присвячена жителям міста і району, які загинули в зоні проведення АТО, захищаючи на Сході України суверенітет та незалежність нашої держави. І просила, щоб в міському бюджеті на це передбачили 50 тисяч гривень, показуючи аналогічну книгу, яку видали у Маневицькому районі.

Міський голова Олег Кіндер викликав до мікрофона свого заступника з гуманітарних питань Ігоря Прокопіва, який проінформував, що відносно такої книги виконавчий комітет «вже має напрацювання», але оскільки невідомий її об’єм, тому ще зарано говорити скільки на видання треба коштів. За його словами, потрібно також залучити гроші з районного бюджету, адже у книзі розповідатиметься і за мешканців району.

Слово знову взяла Галина Стасюк і сказала, що відома у місті підприємиця та громадська активістка Олена Місюра зі свого недавнього ювілею віддала на книгу 15 тисяч гривень, а всього треба коштів – 100 тисяч гривень.

«Тому я просила би не відтягувати, а виділити з бюджету 50 тисяч – хоча би половину. Якщо у ваших заступників є по 30 тисяч гривень премії, то я дуже просила би поставити мій запит на голосування і знайти 50 тисяч», – мовила до мера Галина Стасюк.

Однак під час голосування її запит не набрав необхідної кількості голосів депутатів.

Читайте також: Двоє заступників мера Ковеля отримали майже 60 тисяч гривень матеріальної допомоги

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024