Жителі волинської багатоповерхівки страждають від неприємного сусідства

06 Травня 2019, 10:31
1703

З нетиповою проблемою до редакції звернулись мешканці будинку № 22 на вулиці Незалежності у Рожищі. Як розповідають місцеві жителі, під дахом цієї багатоповерхівки живуть сотні голубів.

Наслідок такого сусідства – велика кількість посліду і десятки мертвих птахів на горищі. Кореспондент Район.Рожище наважився побачити все на власні очі.

Люди бояться початку літа та підвищення температури. Проблема – не нова: минулого року жителі вже страждали від нестерпного смороду. Голуби живуть на горищі не перший рік, але саме в останні роки їх стало особливо багато.

«Це зараз ще не видно, скільки багато їх тут живе. Часом голуби розлітаються, але на ніч повертаються назад. Там на горищі вони й помирають. Страшно, бо всі знають, які небезпечні хвороби можуть розносити ці птахи», – розповідає місцева жителька Олена.

За словами жінки, жителі страждають також від пір'я, яке залишають птахи, особливо потерпають алергіки. І вікна доводиться мити набагато частіше, аніж в оселях без голубів.

Мешканці не знають, куди звертатися, щоб якось заради цій проблемі. Особливо непереливки жителям останнього, п'ятого поверха. За словами людей, влітку неможливо зайти у ванну, адже там вентиляційний канал, що найближче до горища, тому сморід просто нестерпний.








Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024