Як влітку оздоровлюватимуть школярів Шацького району

06 Травня 2019, 12:15
Фото ілюстративне 880
Фото ілюстративне

У Шацькому районі влітку цього року планують відкрити чотири табори денного перебування на базі чотирьох загальних закладів середньої освіти району.

Вони будуть діяти на базі шкіл сіл Пульмо, Ростань, ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей», філії І-ІІ ст. с. Смоляри-Світязькі ОЗ ЗСО І-ІІІ ст. «Світязький ліцей». Про це на сесії Шацької районної ради відзвітувала начальниця відділу освіти, молоді та спорту Шацької РДА Людмила Єрофєєва.

До відпочинку в цих таборах планують залучити 120 дітей. До відпочинку в таборах з денним перебуванням, в першу чергу, будуть залучати дітей соціально вразливих категорій, талановиті та творчі діти.      

Харчування дітей в закладах відпочинку організовуватимуть на базі власних харчоблоків ЗЗСО. Всі харчоблоки забезпечені проточною холодною та гарячою водою від електроводонагрівачів в достатній кількості, обладнано холодильним та технологічним обладнанням.

Вартість дворазового харчування однієї дитини в день буде становити 30 гривень.  Для цього  з районного бюджету  необхідно виділити 50,4 тисячі грн.

Усі табори денного перебування будуть  укомплектовані працівниками, які мають певну фахову освіту.

З метою профілактики харчових отруєнь та інфекційних захворювань планують укласти угоду з Шацьким районним відділом ГУ Держпродспоживслужби у Волинській області на проведення лабораторних досліджень питної води та досліджень харчових продуктів та готових страв за санітарно-мікробіологічними показниками.

Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024