На Волині селяни влаштували сміттєзвалище у лісі

06 Травня 2019, 17:06
Люди залишають сміття просто за вказівником із попередженням про штраф й інформацією про те, що сміттєзвалище знаходиться за 300 метрів. 972
Люди залишають сміття просто за вказівником із попередженням про штраф й інформацією про те, що сміттєзвалище знаходиться за 300 метрів.

На території Сокілської сільської ради, у лісі між селами Сокіл і Духче, люди викидають сміття.

Про це через форму «Додати новину» на Район.Рожище пише жителька села Духче пані Наталія.

«Два роки тому наш сільський голова Олег Бондарук організував тут грандіозне прибирання. Було засмічено біля гектара лісу. На жаль, наших людей нічого не зупиняє і не вчить. Знову звозять сюди сміття», – пише жінка.

Як видно з фото, люди залишають сміття просто за вказівником із попередженням про штраф й інформацією про те, що сміттєзвалище знаходиться за 300 метрів.

Нагадаємо, у 2017 році кореспондент Район.Рожище і справді фіксував стихійне сміттєзвалище на території Сокілської сільської ради.



Передрук у ЗМІ без дозволу редакції Район.Рожище заборонено.

***

Рубрика «Народні новини» створена для всіх жителів нашого міста, району та гостей, які приїздять до нас. Це в першу чергу доступний та зручний інструмент для поширення актуальної та достовірної інформації про проблеми, досягнення та життя нашого міста та району. Зламався ліфт, зіпсувалось дорожнє покриття, сталася ДТП, побачили, як горить будинок чи ремонтують ваш під’їзд – обов’язково напишіть про це нам, натиснувши кнопку «Додати новину» на головній сторінці сайту.

Коментар
18/04/2024 Середа
17.04.2024