У Камінь-Каширському районі побував головний казначей Волині

10 Травня 2019, 17:32
Михайло-Мирослав Леміщак 1195
Михайло-Мирослав Леміщак

Днями з робочою поїздкою управління Державної казначейської служби України Камінь-Каширський район відвідав начальник головного управління Державної казначейської служби України у Волинській області Михайло-Мирослав Леміщак.

На зустріч прибули також перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук та голова Гуто-Боровенської ОТГ Михайло Оліферчук, – повідомляють в управлінні Державної казначейської служби України в Камінь-Каширському районі.

Серед питань, які озвучили в ході бесіди, були: використання коштів міжбюджетних трансфертів; внесення змін до нормативних документів щодо проведення авансових платежів за капітальними видатками; погашення заборгованості за рішеннями судів, виконання яких гарантується державою. Також присутніх цікавили питання, що стосуються переваг електронної звітності та казначейського обслуговування бюджетних коштів державного та місцевих бюджетів.

Михайло-Мирослав Васильович окреслив пріоритетні напрями роботи Казначейства на 2019 рік, наголосив на ширшому залученні клієнтів до ситеми дистанційного обслуговування, а також рекомендував посприяти управлінню Казначейства з виконанням судових рішень 2009-2013 років.

У ході візиту Михайло-Мирослав Леміщак оглянув приміщення управління Казначейства та обговорив питання капітального ремонту адмінприміщення, яке заплановане в 2019 році.

Читайте такожМільйон гривень на ремонт казначейства у Камені-Каширському: оголосили тендер

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024