У Луцьк на навчання з’їхалися представники підприємств легкої промисловості України

14 Травня 2019, 10:03
1427

На базі ПрАТ «Едельвіка» впродовж чотирьох днів триватиме системний навчально-прикладний тренінг для експортоорієнтованих швейних та текстильних підприємств. Тема навчання: «Розуміння процесу мерчандайзингу і ролі мерчандайзера в швейній індустрії».

У понеділок, 13 травня, участь у відкритті заходу взяв виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт, – про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Тренінг відбувається у зв’язку з налагодженням співпраці та укладеним меморандумом про взаєморозуміння між Міжнародним Торговельним Центром та Асоціацією «Укрлегпром» в рамках проекту «Східне партнерство: Готовність до Торгівлі-Ініціатива EU4Business», що фінансується Європейським Союзом.

Цей навчальний цикл є ексклюзивним для України, розрахований на підготовку та підвищення кваліфікації із числа фахівців 30 підприємств з різних регіонів України для подальшого впровадження набутих ними знань з метою збільшення обсягів продажів як у власній мережі, так і в рамках співпраці з іноземними контрагентами.

Григорій Пустовіт, звертаючись до присутніх з вітальним словом, розповів, що він пишається тим, що у Луцьку є такі підприємства легкої промисловості, як «Едельвіка» та «Тигрес», які мають амбіції та бажання бути конкурентоспроможними не лише в Україні та за її межами.

«У них є бажання бути сучасними. І це – приклад для інших. У Луцьку є й багато інших підприємств, створених українцями, волинянами, лучанами. Це – прекрасний приклад того, що ми здатні набагато більше, ніж інколи кажемо самі собі. Коли українець виїжджає за кордон, він стає там успішним бізнесменом, а у нас так складається, що ми проявляємо скромність. Нехай скромність буде там, де її місце, а у виробництві, бізнесі, давайте будемо агресивними, сучасними, настирливими, успішними і будемо прикладом для інших», – зазначив секретар міської ради.

Він побажав представникам підприємств легкої промисловості України успіху, здорової конкуренції, амбіцій, не боятися труднощів, а також досягати поставленої мети.

Як повідомили організатори, під час підготовки тренінгу виявлено широкий інтерес бізнесу до цього заходу, тому успішне й ефективне його проведення у Луцьку позитивно вплине на імідж регіону, міста, а в майбутньому може дати старт іншим прогресивним проектам в Україні, сприятиме широкому впровадженню міжнародного інноваційного досвіду для ефективної організації виробництва та динамічного зростання національної економіки.

Читайте також: Даст іст фантастіш: луцьку «Едельвіку» консультувала німкеня, яка працювала у 52 країнах світу

Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024